Подарунки депутата перед виборами: Кодола так і не повернув дітям на Чернігівщині відібраний ігровий майданчик




За три роки народний депутат Олександр Кодола так і не повернув дітям з Чернігівщини відібраний ігровий майданчик.

Так, у 2016 році, перед місцевими виборами до Носівської територіальної громади, Кодола привіз у село Володькова Дівиця ( Чернігівська область, - ред.) дитячий майданчик. Але як тільки стало відомо, що однопартійці Кодоли на виборах до Носівської територіальної громади не отримають більшість мандатів, дитячий майданчик з села забрали.

Тоді прес-служба народного депутата пояснила, що нібито сталася помилка і в новому році майданчик у село привезуть і встановлять. І додала, що встановлення майданчиків здійснюється за виділені кошти з депутатського фонду.

Проте, станом на червень 2019 року Кодола ігровий майданчик в село так і не повернув. Про це повідомив голова Носівської ОТГ Володимир Ігнатенко.

"Станом на сьогодні на території села Володькова Дівиця діє два дитячі майданчики. Один із них - біля школи, інший - на перетині вулиць Незалежна та Вербова. Обидві площадки встановлені згідно постанови Кабінету міністрів України", - розповів Ігнатенко.

Як зазначають інші ЗМІ, теж саме стосується інших агітаційних “проектів” Кодоли, який хизується начебто заведеними грошима в округ. Але річ у тім, що це гроші не Кодоли, це державні кошти платників податків на соціально-економічний розвиток.

Залучені кошти субвенцій - добра нагода для мажоритарника нагадати про себе. А з другої сторони, за цим втрачаються конкретні справи та законодавча діяльність, тобто те, чим насправді має займатися депутат Верховної Ради.

Іншими словами, такі депутати як Кодола перед виборами користуються адмінресурсом і витрачають кошти людей на власний піар замість реального розвитку регіону. І все це заради повторного потрапляння до ВР, ближче до годівниці, аби перед наступними виборами знов “купити” виборців за їх же гроші.

Related Posts
Previous
« Prev Post