Андрій ПОРТНОВ: кар’єра зрадника

ЗМІ наповнені новинами про чергову зраду колишнього першого заступника голови Адміністрації Президента В.Януковича А.Портнова під заголовком – «Бывший юрист Януковича дал ему язвительный ответ», в яких Портнов відхрестився від юридичних консультацій для колишнього шефа.
«Я сопровождаю только свои юридические процессы. Ни бывшего президента, ни членов его команды я не консультирую. Думаю, что бывшему президенту не нужно ничего нигде обжаловать. Самый лучший выход — не напоминать никому о себе, чтобы о нем быстрее забыли и те, кто за него голосовал и те, кто с ним когда-то работал», — відмітив він.
Мабуть від кожного свого роботодавця заслужений юрист України на намагається відхреститися, коли пахне смаженим для нього самого. Ще не пройшло багато часу, як всі пам’ятають відомого адвоката, який захищав інтереси своєї «госпожи Тимошенко» в судах. Але як тільки відчув А.Портнов, що справа занадто тяжка, а наслідки для нього будуть фатальними, Захист Юлії Володимирівни недорахувався «команди Портнова», яка доводила її невинуватість у газовій справі.
Потім, навпаки, вся країна спостерігала, як той же Портнов, але вже не у якості юриста, опікувався справою Тимошенко з боку адміністрації Януковича. Саме його вагома роль у тому, що Тимошенко опинилася за гратами і жоден суд не став на її сторону, оскільки вказаний судовий процес був на контролі Портнова.
Далі, все навпаки. Колишній патрон – Янукович в бігах, переховується в Росії. Портнов же, не став міняти свої принципи, вже звинувачуючи стару команду у гріхах та недолугості. Навіть свого старого шефа консультувати відмовився. А навіщо він вже йому, коли заяскровіла надія повернутися до України та знову «вірно» слугувати комусь? Хоча б людям з клану Коломойського, з якими останнім часом налагоджені дружні стосунки із дискредитації чинної влади та керівників силових відомств.
Свого часу Андрійко Портнов, тодішній в.о. голови Фонду Держмайна України, промовив сакраментальну фразу: «Мы живем в то время, когда уголовным делом особо никого не напугаешь».   
Звісно ж його не залякаєш, він далеко і завжди знайде своє місце в команді зрадників заради наживи та власних перспектив...

"УкрПо"

Related Posts
Previous
« Prev Post