Гройсмана у прем’єри?

Світ з’їхав з глузду? Невже немає більш достойних кандидатів? Папєнькін синочек, який в 16 років очолив папенькіну фірму та за три (!!!) роки вивчився на юриста? Може він “класний парєнь”, але немає такої посади в уряді нашої країни. А є обов’язкова умова – наявність вищої освіти. Саме вищої освіти, а не папірця з Міжрегіональної академії управління персоналом про те, що за три роки людина стала юристом.
Хай Гройсман спробує своїми словами пояснити відмінність правової системи від системи права, а я із задоволенням послухаю його бекання… Він не зможе не те, що пояснити своїми словами, він не зможе навіть тупо завчити їх на пам’ять, бо не має вищої юридичної освіти – а отже й найменшого розуміння про це, а має саме папірець…
Ну не смішно - в країні криза, АТО, внутрішній саботаж, і в такі часи кермо – Гройсману…
Якщо йти таким шляхом, то й Шкіряка треба “підтягувати” на спікера ВР, а Геращенка робити першим віце-прем’єром, а що – теж “класні парні”…
Аргументація вражає своєю обгрунтованістю – фракції не підтримують іншу кандидатуру, тому – Гройсман. Знову вибір між двома мисками з лайном – в одній лайна побільше, а в іншій – поменше. Яку миску Ви обираєте собі на обід? Бл@дь, НІЯКУ з цих двох!!! Хочу на обід миску з нормальним сирним супом!!! А фракції все одно пропонують лайно!
То може вже настала пора більш виважено ставитися до виборів та формувати фракції, які стануть пропонувати щось інше, більш пригодне для вжитку?
Світ таки з’їхав з глузду…
                                           
"Людина Розумна" для видання "Український політик"

Related Posts
Previous
« Prev Post