Сукманова: незаконна реєстрація Єременка селищним головою Коцюбинського скасована

Як прокоментувала заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, комісія Мін’юсту з питань розгляду скарг у сфері держреєстрації визнала неправомірною та скасувала реєстрацію в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Миколи Єременка як в.о. голови Коцюбинської селищної ради, пише видання "Єврорепортер".
"3 квітня на своєму засіданні Комісія Мін’юсту розглянула скаргу Ольги Матюшиної щодо визнання неправомірною реєстрації Миколи Єременка як в.о. голови Коцюбинської селищної ради. Засідання відбувалося за участі представників обох сторін, реєстратора, який вчинив оскаржувану реєстраційну дію, депутатів селищної ради, народних депутатів, місцевих жителів та представників ЗМІ. Всі мали змогу висловити свою позицію з даного питання", - зазначила пані Сукманова.
Також заступник Міністра повідомила, що за результатами розгляду скарги Комісія дійшла висновку, що під час здійснення реєстраційних дій реєстратор порушив норми чинного законодавства.
"Комісією було підготовлено відповідний висновок, на підставі якого я підписала наказ про скасування оскаржуваної реєстраційної дії", - наголосила урядовець.
"Враховуючи певний суспільний резонанс, який був навколо розгляду цієї скарги, хотіла б укотре наголосити, що Комісія є незалежним органом, яка під час розгляду скарг керується виключно чинним законодавством. І жодні мітинги, втручання народних депутатів, політиків чи інших осіб ніяк не прискорюють розгляд скарги чи іншим чином не впливають на прийняття рішень Комісією", - наголосила пані Сукманова.

"Український ПОЛІТИК"

Related Posts
Previous
« Prev Post