Соціаліст Скварський відпрацьовує гроші Микитася



Олег Скварський, відомий політичний "заробітчанин", готовий на все заради грошей, який нещодавно з ганьбою програв на парламентських виборах на 206 округу продовжує відпрацьовувати "чиєсь" політичне замовлення. Йдеться про його ганебні чорні групи в соцмережах, наприклад група Дістало, в якій видаляються всі позитивні коментарі тощо. 

В них він під іншими прізвищами, зі сторінок фейкових аккаунтів поливає брудом переможця на парламентських виборах депутата від Партії Слуга Народу Антона Полякова. На ціх виборах пан Скварський незаконно використовував брендову символіку партії Слуга Народу, підробляв агітаційні матеріали Антона Полякова та розповсюджував наклепи про нього. 

За нашими даними з приводу цього поліція вже веде розслідування за заявами Полякова. 

Сам Антон Поляков неодноразово заявляв, що такі "фейкові" кандидати як Скварський, Третяк та Косян є технічними кандидатами від депутата-мільйонера з оточення Порошенко та Кличка - Максима Микитася. 

Також він пояснював, що це навіть можна не доводити, адже ці "псевдо" Слуги Народу пересувалися по округу на тих самих автівках, що й Максим Микитась. 

Завданням Скварського та його колег було відібрати якможна більше голосів у справжнього кандидата від партії Слуга Народу. Адже бабусі й дідусі, проживаючи в селі без інтернету, а часто навіть без українського телебачення та радіо просто не розуміли хто є хто, і таким чином ці непорядні люди відібрали біля 10%(!!!) відсотків голосів у справжнього кандидата від партії Слуга Народу - Антона Полякова. 

Але це не допомогло Максиму Микитасю перемогти, адже з величезним відривом у голосах, люди обрали справжнього кандидата з команди Зеленського. Але, мабуть, деяким людям ця перемога не дала заробити свій гонорар за політичні маніпуляції, тому за нашою інформацією Олег Скварський ніяк не може заспокоїтися, й продовжує свою брудну діяльність. 

Зараз він самостійно, або можливо за проханням свого останнього замовника-мільйонера, про якого йшлося вище, розповсюджує інформацію, що начебто Антон Поляков обіцяв членам ДВК якісь гроші, не надав їх, та люди скаржаться й бунтують. 

Ми перевірили цю інформацію,вибірково поспілкувавшись з членами комісій, ЯКІ ПРАЦЮВАЛИ ВІД КАНДИДАТА АНТОНА ПОЛЯКОВА, адже більше ніяких членів дільничих комісій Антон Поляков не подавав. Жодних скарг, жодного невдоволення, деякі члени ДВК взагалі подмітили, що якщо б така домовленість й була між кандидатом та членами комісій - то це взагалі кримінал! Схоже, що пан Микитась гадає, що може розраховувати на підтримку людей на наступних виборах, й можливо руками Скварського чорнить кандидата від Слуги Народу. Або можливо просто мститься за свою поразку, примушуючи Скварського відробити взяті на вибори кошти..



Related Posts
Previous
« Prev Post