На Хмельниччині волонтери забезпечують продуктами людей з інвалідністю та малозабезпечених

Як пише видання "Ар₴ументум", волонтерський штаб "Слуги народу" продовжує допомагати не лише лікарням Хмельниччини, а й соціально незахищеним верствам населення. Внаслідок карантинних заходів, цим людям зараз особливо важко.
Сьогодні набори з найнеобхіднішими продуктами харчування отримали громадські організації "Хмельниччина без сиріт", яка піклується про дітей-сиріт та родини, що потрапили у складніжиттєві обставини, а також Хмельницьке обласне товариство Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України".
"Ми розуміємо, наскільки важко сьогодні малозабезпеченим, пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітним родинам, - зазначили у Волонтерському штабі, – тож ми плануємо допомагати цим вразливим категоріям населення. Таким чином підтримаємо їх та убезпечимо від зайвих пересувань під час карантину".
Як зазначили у штабі, набір складається з продуктів першої необхідності: круп кількох видів, цукру, чаю, молока, олії, печива тощо. Цю допомогу передаватимуть людям через громадські організації та розвозитимуть волонтери.
Нагадаємо, Волонтерський штаб "Слуги народу" було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраціі запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. 
"Зараз важлива будь-яка допомога. Переможемо епідемію разом!" - йдеться в повідомленні Штабу для преси.


Related Posts
Previous
« Prev Post