У Городку та Чемерівцях "Слуги народу" підтримали лікарів

За даними Волонтерського штабу "Слуги народу" Хмельниччини, Чемеровецька та Городоцька центральні районні лікарні стали черговими медичними закладами, куди, власне, надійшла допомога Штабу, повідомляє видання "Відкрита Україна".  
Зокрема, медичним працівникам було передано: захисні комбінезони багаторазового використання, дистанційні термометри, респіратори другого ступеню захисту, захисні щитки та нарукавники, засоби дезінфекції та особистої гігієни. 
У Волонтерському штабі відзначили, що Чемеровецький та Городоцький райони є серед лідерів у області за кількістю виявлених випадків захворювання на  COVID-19. Станом на 6 травня у Чемеровецькому районі виявлено 29 хворих на коронавірус і він за цим показником випереджає всі інші райони Хмельниччини. У Городоцькому районі виявлено 7 випадків захворювання. 
"Саме тому ці лікарні особливо потребують засобів захисту від вірусу, адже вони використовуються щодня.  Сподіваємось, передані нами речі допоможуть медикам у протистоянні з COVID-19", - повідомили волонтери. 
Нагадаємо, що Волонтерський штаб "Слуги народу" було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. 
"Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Важлива будь-яка допомога. Переможемо епідемію разом!" - закликають волонтери.
Слід відзначити, що станом на 9:00 7 травня в Україні захворювання на COVID-19 лабораторно підптверджено у 933 дітей та 2660 працівників медичних закладів. Загалом, кількість випадків захворювання сягнула 13691.


Related Posts
Previous
« Prev Post