Півтисячі малозабезпечених вже одержали допомогу "Слуг народу" Хмельниччини

Як повідомляє "Ар₴ументум" з посиланням на офіційну "Фейсбук"-сторінку організації, Волонтерський штаб "Слуги народу" продовжує допомагати соціально незахищеним верствам населення.
"Наші волонтери розвозять набори з найнеобхіднішими продуктами харчування у Хмельницькому. Серед адресатів – пенсіонери, малозабезпечені, багатодітні родини та люди з інвалідністю. Набори доставляють безпосередньо до їх будинку", - повідомляють волонтери.
"Під час карантину ми хочемо підтримати людей, яким зараз особливо важко", - зазначили у Штабі. 
"Для нас важливо, щоб вони почували себе захищеними і потрібними. Саме тому співпрацюємо з громадськими організаціями, які опікуються соціально незахищеними верствами населення і отримуємо від них інформацію, хто потребує допомоги. Ми вже передали мешканцям Хмельниччини більше 500 наборів", - повідомляють волонтери, відзначаючи, що цей набір складається з продуктів першої необхідності: круп кількох видів, цукру, чаю, молока, олії, печива тощо.
Незважаючи на пом’якшення карантину, у Волонтерському штабі запевнили, що продовжать допомагати соціально вразливим мешканцям Хмельниччини.
Нагадаємо, Волонтерський штаб "Слуги народу" було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. 
"Ми відкриті до співпраці і запрошуємо долучатися до ініціативи!" - наголосили в Штабі.
Слід відзначити, що у Хмельницькій області станом на 8 ранку 15 травня зареєстровано 235 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 57 одужало, 9 летальних випадків.
Лише за ніч виявлено 5 нових випадків хвороби: 1 – у Хмельницькому (госпіталізований з пневмонією до Хмельницької інфекційної лікарні), 1 у Кам‘янець-Подільському районі (контактний), 3 – у Нетішині (2 контактних, лікуються амбулаторно та 1 контактний, госпіталізований з пневмонією до Хмельницької інфекційної лікарні).
Крім цього, у 20:00 виявлено ще 9 випадків хвороби: 3 – у Кам‘янець-Подільському районі (контактні, лікуються амбулаторно), 1 – у Дунаєвецькому районі (контактний, лікується амбулаторно), 1 – у Славутському районі (госпіталізований з пневмонією до Хмельницької інфекційної лікарні), 3 – у Старокостянтинові, (2 контактних, лікуються амбулаторно, 1 – госпіталізований з пневмонією до Хмельницької інфекційної лікарні) та 1 – у Старкостянтинівському районі (лікується амбулаторно).
Ще три випадки впродовж доби були виявлені на Кам’янеччині: 1 – в районі, 2 – в місті. Всі з числа контактних осіб, лікуються амбулаторно.
Загалом, продовж доби додалося 17 хворих на COVID-19 (у попередню добу було 9 осіб).


Related Posts
Previous
« Prev Post