У Херсоні колишній мер Сальдо порушує карантин

Пану Володимирові Сальдо - 64 роки і відповідно до застережень Кабміну під час пандемії коронавірусу COVID-19 він має перебувати на самоізоляції. Колишнього мера помітили у будівлі "Херсонбуду" серед великого скупчення людей.
"Самоізоляція ― саме такі обмеження уряд передбачив для людей, старших за 60 років. Вони у групі ризику. Спілкуватися Сальдо мав би лише з тими особами, з якими проживає. Натомість колишній мер ризикує своїм здоров'ям і наражає на небезпеку інших, перебуваючи серед людей, у будівлі "Херсонбуду", до якого він, за його ж словами, не має жодного стосунку", – передають з Херсона журналісти інформаційного порталу "СтопКор".
Зазначимо, що сьогодні у Херсоні відбувається повернення «Херсонбуду» законному власнику Сандику. Впродовж 2,5 року підприємство перебувало у руках рейдерів.
Нагадаємо, станом на 10:00, як інформують в управлінні охорони здоров'я міської ради, у Херсоні не зафіксовано нових випадків захворювання COVID-19.
Всього на Херсонщині на 15 квітня кількість хворих на коронавірус становить 41, проте, в Україні станом на 9:00 сьогоднішнього дня - 3764.
"Просимо херсонців відкласти всі поїздки за місто-особливо в напрямках Олешківського та Голопристанського районів і залишатися вдома, особливо на Великодні свята. Будьте відповідальними і бережіть своє здоров'я і здоров'я оточуючих", - наголосили в управлінні охорони здоров'я Херсонської міськради.
 

Related Posts
Previous
« Prev Post