Черговий гомосексуальний скандал в РПЦ

Відлучений від служіння протодиякон Андрій Кураєв повідомляє, що російський митрополит вчинив «камінг-аут», пише видання "Духовний фронт".
«Глава Фінансово-господарського управління РПЦ Митрополит Вологодський і Кирилловський Ігнатій (Депутатов) став жертвою телефонного розіграшу», – такі слова протодиякона Андрєя Кураєва наводить «Кредо».
Владиці зателефонував пранкер Євгєній Вольнов, і відрекомендувався співробітником неіснуючого «Управління по боротьбі з сектами та деструктивними культами».
Під час бесіди, пранкер заявляє, що єписокоп Флавіан (Митрофанов) [у якого вдома на початку 2020 року ФСБ знайшло нарколабораторію – ред.], почав свідчити проти митрополита Ігнатія. Жартівник заявив, що згідно з показами, митрополит Ігнатій належить до «гомосексуального-лоббі» РПЦ.
На диво, владика не обурився від почутого і навіть не спробував заперечувати, а продовжив розмову в заданому ракурсі.
Протодиякон Андрієй Кураєв вважає, що такий розвиток пранку є визнання митрополитом Ігнатієм (Депутатовим) своєї гомосексуальності.
Наприкінці, заборонений у служінні православний блогер задає цілковито очевидне питання: на чию користь так витончено спрацював пранкер? Бо посада Глави Фінансово-господарського управління РПЦ скоро може стати вакантним. Позаяк Патріарх Кіріл (Гундяєв), як правило, не проявляє поблажливості до тих священнослужителів, чия гомосексуальна натура стала відома широкому загалу.

Related Posts
Previous
« Prev Post