Соціально незахищені верстви населення отримали допомогу від волонтерів

За даними "Відкритої України", Волонтерський штаб "Слуги народу" продовжує допомагати соціально незахищеним верствам населення. Сьогодні волонтери розпочали доставляти набори з найнеобхіднішими продуктами харчування по місту Хмельницькому. 
"Нашими головними адресатами є малозабезпечені, пенсіонери, люди з інвалідністю, багатодітні родини, - зазначили у Волонтерському штабі. – Саме цим категоріям людей особливо важко під час епідемії. Вони потребують підтримки, тому ми тісно співпрацюємо з багатьма організаціями, які опікуються цими людьми.  Від них ми отримуємо адреси і волонтери доставляють пакети безпосередньо до дверей тих, хто потребує допомоги. Таким чином ми не лише допомагаємо людям продуктами, а й убезпечуємо їх від зайвих пересувань під час адаптивного карантину". 
Як повідомили у штабі, набір складається з продуктів першої необхідності: круп кількох видів, цукру, чаю, молока, олії, печива тощо. Лише за ці вихідні буде роздано близько 400 набрів, проте вже триває робота над формуванням наступних пакетів з допомогою.  
Нагадаємо, Волонтерський штаб "Слуги народу" було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. 
"Переможемо епідемію разом!" - закликали у штабі "Слуги народу".


Related Posts
Previous
« Prev Post