Гончарук не втримав сліз від новини про друзів

Із палким постом солідарності у Telegram виступив одразу ж після оприлюднення інформації про значні кадрові "чистки" у фіскальних органах України колишній і самий блискавичний Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук (поставив своєрідний рекорд із найменш тривалого перебування на цій високодостойній посаді).
"Звільнення Максима Нефьодова, Сергія Верланова, Роберта Зелді, Дениса Шендрика, Сергія Петухова та Дмитра Венцковського з їхніх посад — це продовження зачистки антикорупціонерів з Уряду", - зазначає пан Гончарук. 
"Це чергова помилка влади і дуже погана новина для бізнес-клімату й України в цілому", - впевнений Олексій.
"Попри величезний супротив та постійні інформаційні атаки за досить короткий період їм вдалось показати серйозні результати у своїх сферах", - вважає колишній Прем'єр-міністр, в очевидь натякаючи на так звані "скрутки ПДВ", обсяг роботи яких, за оцінками також колишнього очільника Міністерства фінансів України Ігоря Уманського, вже перевищив 120 млрд грн.
"Це початок "нової" кадрової політики. Сподіваюсь, що вона буде в інтересах України, а не заради окремих українців", - з неприхованою образою констатував у своєму пості Олексій Гончарук.
 

Related Posts
Previous
« Prev Post